Ciasteczka Cynamonowo-Czekoladowe
Ciasteczka cynamonowo-czekoladowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 72. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, Ghirardelli cacao bittersweet Chocolate baking chips, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Ciasteczka Cynamonowo-Czekoladowe, Cynamonowe Ciasteczka Z Rodzynkami, oraz Ciasteczka Czekoladowe Pomarańczowo-Cynamonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund.
Dodaj brązowy cukier, cukier granulowany, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Beat aż połączone, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić w jajkach i wanilii aż do połączenia. Ubić jak najwięcej mąki, jak można z mikserem. Pozostałą mąkę wymieszać łopatką lub drewnianą łyżką. Wymieszać w 2 szklanki Ghirardelli ® 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsów.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki i umieścić 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec przez 6 do 8 minut lub po prostu, aż krawędzie są lekko rumiane. Ostudzić na blasze ciastka przez 2 minuty.
Przenieść do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Dla mżawki czekolady, w małej misce mikrofalowej bezpieczne, połączyć 1/2 Puchar Ghirardelli 60% kakao Bittersweet czekolady pieczenia Chips i skrócenie. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy (50 procent) przez 1 minutę.
Wyjąć i wymieszać. Jeśli czekolada nie topi się, wróć do kuchenki mikrofalowej i powtórz etap podgrzewania, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Cieszyć się natychmiast, przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.