Ciasteczka Bezowe Podwójnie Waniliowe
Podwójnie waniliowe ciasteczka bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, białka jaj, fasolkę wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasteczka Bezowe Podwójnie Waniliowe, Double Vanilla Sables Cookies {Heilala Vanilla Giveaway}, oraz Ciasteczka Bezowe Z Podwójną Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/4 szklanki cukru w małej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać nasiona do cukru; wyrzucić fasolę. Dobrze wymieszać trzepaczką.
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo dodawać mieszaninę wanilii i ekstraktu; beat aż tylko połączone. (Sztywne szczyty przybierają konsystencję kremu marshmallow.)
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć blachę taśmą maskującą. Upuść ciasto na poziomie łyżki stołowejpełnia na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w 325 przez 35 minut lub do chrupkości. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałym cieście, ponownie używając pergaminu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.