Ciasteczka Bezowe Podwójnie Waniliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Podwójnie waniliowych ciasteczek Bezowych. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, białka jajek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Double Vanilla Sables Cookies {Heilala Vanilla Giveaway}, Ciasteczka Bezowe Z Podwójną Czekoladą, oraz Ciasteczka Bezowe Z Podwójną Cytryną.
Instrukcje
Umieść 1/4 szklanki cukru w małej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać nasiona do cukru; wyrzucić fasolę. Dobrze wymieszać trzepaczką.
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo dodawać mieszaninę wanilii i ekstraktu; beat aż tylko połączone. (Sztywne szczyty przybierają konsystencję kremu marshmallow.)
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć blachę taśmą maskującą. Upuść ciasto na poziomie łyżki stołowejpełnia na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w 325 przez 35 minut lub do chrupkości. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałym cieście, ponownie używając pergaminu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.