Ciasteczka Bezowe Espresso

Ciasteczka Bezowe Espresso
Bezowe ciasteczka Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Babeczki Devil ' s Food z bezą Espresso, Czekoladowe Ciasteczka Espresso, oraz Czekoladowe Ciasteczka Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojaki piekarnika, aby podzielić piekarnik na równe części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Dodaj espresso i wanilię; beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
6
Przykryć 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć do blachy z taśmy maskującej. Upuść ciasto przez poziom łyżki na przygotowane blachy do pieczenia. Wierzch każdego kopca z 1 ziarnem kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Posypać równomiernie kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8
Piec w 250 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Uwaga: nie należy stosować substytutu jaj zamiast białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn