Ciasteczka Bezowe Espresso
Bezowe ciasteczka Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Babeczki Devil ' s Food z bezą Espresso, Czekoladowe Ciasteczka Espresso, oraz Czekoladowe Ciasteczka Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika, aby podzielić piekarnik na równe części.
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodaj espresso i wanilię; beat aż dobrze wymieszane.
Przykryć 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć do blachy z taśmy maskującej. Upuść ciasto przez poziom łyżki na przygotowane blachy do pieczenia. Wierzch każdego kopca z 1 ziarnem kawy.
Posypać równomiernie kakao.
Piec w 250 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić bezy w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Uwaga: nie należy stosować substytutu jaj zamiast białek.