Ciasteczka Anyżu Włoskiego
Przepis włoski anyż ciasteczka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten deser ma 66 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, anyż, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Z Anyżu Matowego.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść cukier, jajka i białka w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty. Ubij w maśle. Stopniowo dodawaj mieszankę mąki, migdały i anyż, ubijając, aż dobrze się wymieszasz (ciasto będzie lepkie).
Podziel ciasto na pół. Obróć każdą połowę ciasta na papier woskowy; uformuj każdą porcję w 8-calową rolkę. Zawiń rolki w papier woskowy. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy.
Rozwiń rolki i umieść na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do lekko rumiane.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę w poprzek na 24 (3/8 cala) plastry.
Umieść plasterki na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 minut. Obrócić plastry i piec dodatkowe 5 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.