Ciasteczka Anyżu Hiszpańskiego
Przepis hiszpańskie ciasteczka anyżowe jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Z Anyżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać nasiona kopru włoskiego i saute tylko do pachnące, 30 sekund.
W dużej misce, ubić razem mąkę, cukier i cynamon.
Wlać oliwę z oliwek na mieszaninę, mieszając, aż dobrze połączone.
Dodaj skórkę pomarańczową i Likier, mieszając, aż ciasto się połączy. Może to wymagać trochę wody, więc w razie potrzeby dodaj łyżeczkę na raz.
Lekko zmyć czystą powierzchnię roboczą. Ciasto podzielić na dwie części. Uformować jedną połowę ciasta na 1 cal dziennika.
Wytnij 1/8 cala kółka z ciasta, umieszczając ciasteczka na blasze do pieczenia. Powtórz z drugim logiem ciasta.
Każde ciastko posmarować jajkiem, następnie posypać cukrem.
Piec ciasteczka, aż złoty i chrupiące, o 15 protokół.
Niech ciasteczka ostygną, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku.