Ciasteczka anyżowe II
Anyżowe ciasteczka II mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60 i kosztuje 6 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Z Anyżu Mrożonego.
Instrukcje
Białka ubić wodą, aż będą sztywne.
W dużej misce ubij żółtka z cukrem, solą i wanilią, aż będą kremowe. Ułożyć białka na żółtka za pomocą wire trzepaczką. Mąkę i anyż przesiać do miski i delikatnie wymieszać razem z trzepaczką.
Mieszanka będzie wyglądać grudkowato.
Włóż ciasto do dekoracji torby z okrągłą dużą końcówką i naciśnij 1 cal rund na arkuszu.
Pozostaw ciasteczka na noc w temperaturze pokojowej do wyschnięcia.
Następnego dnia przykryj ciasteczka arkuszem pergaminu i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 25 minut. Ciasteczka są robione, gdy spód jest jasnobrązowy, ale wierzchołki są nadal prawie białe. Super.
Przechowywać w pojemniku przez 2 do 3 tygodni w chłodnym miejscu, aby zmiękczyć i zmiękczyć. Możesz dodać kromkę chleba lub kawałek jabłka, aby zmiękczyć ciasteczka.