Ciasteczka anyżowe II

Ciasteczka anyżowe II
Anyżowe ciasteczka II mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60 i kosztuje 6 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Anyżowe Ciasteczka, Anyżowe Ciasteczka, oraz Ciasteczka Z Anyżu Mrożonego.

Instrukcje

1
Białka ubić wodą, aż będą sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
W dużej misce ubij żółtka z cukrem, solą i wanilią, aż będą kremowe. Ułożyć białka na żółtka za pomocą wire trzepaczką. Mąkę i anyż przesiać do miski i delikatnie wymieszać razem z trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mieszanka będzie wyglądać grudkowato.
4
Włóż ciasto do dekoracji torby z okrągłą dużą końcówką i naciśnij 1 cal rund na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Pozostaw ciasteczka na noc w temperaturze pokojowej do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
6
Następnego dnia przykryj ciasteczka arkuszem pergaminu i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 25 minut. Ciasteczka są robione, gdy spód jest jasnobrązowy, ale wierzchołki są nadal prawie białe. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przechowywać w pojemniku przez 2 do 3 tygodni w chłodnym miejscu, aby zmiękczyć i zmiękczyć. Możesz dodać kromkę chleba lub kawałek jabłka, aby zmiękczyć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn