Ciasta z łososia w kremowym sosie imbirowo-sezamowym

Ciasta z łososia z kremowym sosem imbirowo-sezamowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasta Z Łososiem W Kremowym Sosie, Azjatyckie ciasta z tuńczykiem w kremowym sosie imbirowym, oraz Pieczony łosoś w kremowym sosie kokosowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij skórki z chleba, rozbij na kawałki i przetworz w maszynce do jedzenia, aż otrzymasz drobną okruchy chleba. W dużej misce rozetrzyj łososia widelcem.
Dodać jajko i dobrze wymieszać. Drobno posiekać 4 szalotki i dodać do miski.
Dodać kasztany wodne, kolendra, pieprz, i bułka tarta i dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę na 12 pasztecików.
W dużej patelni nonstick rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać 6 pasztecików i gotować przez 5 minut z każdej strony.
Przenieść gotowane paszteciki na talerz i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelnię i gotować resztę ciasta łososia, 5 minut z każdej strony.
Posiekać Pozostałe 1 scallion.
Podawaj ciasta z łososia z sosem i udekoruj szalotką.
Jeśli używasz zwykłego jogurtu, umieść jogurt w sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Umieść sitko na misce i umieść w lodówce, aby odcedzić i zagęścić na 30 minut.
Do małej miseczki włożyć odsączony jogurt lub jogurt po grecku.
Dodaj majonez, imbir, olej sezamowy i sos sojowy.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.