Ciasta z przyprawioną glazurą cukrowo-miodową

Ciasta z przyprawioną glazurą cukrowo-miodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek z przyprawioną glazurą cukrowo-miodową. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 128 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, smalec, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru, Pączki z ciasta francuskiego z cukrem cynamonowym i polewą Bourbon, oraz Przyprawione ciasteczka cukrowe z klonową glazurą.

Instrukcje

1
Ubić mąkę, sól, i yeastin średni miskę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać lardand wcierać opuszkami palców, aż mieszanka złoży grubą potrawę. Dobrze wymieszać i wlać wino do studni.Wymieszać widelcem, aż ciasto shaggy utworzy.Zbierz ciasto razem i okazujdolightly mąki powierzchni roboczej. Ugniataj ciasto, aby było gładkie i elastyczne, dodając ciepłą wodę przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche,około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WinoWino
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Linia duża blacha do pieczenia z parchmentpapier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj ciasto na lekko parzonympowierzchnia do grubości 1/8 cala. Za pomocą flutedpastry koła, pokroić ciasto na 1 1/4-calowy-szeroka 4-calowe-długie paski. Delikatnie przekręć każdy pas w środku, tworząc łuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Umieścić pastrytwisty na przygotowanej blasze do pieczenia. Przekrój skrawki do grubości 1/8 cala i wycięcie dodatkowych pasków. Twist paski i miejsce przygotowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek do większychsaucepan, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cala.Termometr do głębokiego smażenia zamocować z boku patelni z żarówką zanurzoną w oleju; rozgrzać olej do 182°. pracując partiami, smażyć ciasto na oleju, aż ze wszystkich stron będzie złociste, obracając się ok. 2 do 3 minut. Używając slottedspoon, przenieś smażone ciasta do papertowels, aby osuszyć. Całkowicie fajne. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1
Lineanother duża blacha do pieczenia z papierem pergaminowym. Przynieś miód na wolnym ogniu w mediumsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Zdjąć z ognia. Chłodno, aż do chwili, gdy się uspokoi.
3
Ubij cukier puder, cynamon i gałkę muszkatołową w średniej misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pracując z 1 smażonym ciastem na raz,zanurz ciasto w ciepłym miodzie. Podnieś pastryand delikatnie wstrząsnąć, pozwalając nadmiar miodu todrip powrotem do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ciasto zwijamy w proszku. mieszanka cukrowa do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść na arkuszu preparedbaking. Ułóż wypieki na talerzu.
1
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, zanurz ciasto w miodzie o łagodnym smaku, takim jak kwiat pomarańczy. Asertywnie smakowany miód przytłoczy pastę i przyprawiony cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PomarańczowyPomarańczowy
MiódMiód
1
Zakończ posiłek szklanką Moscato, słodkiego białego wina. Donatellarecommends The 2007 Rivera "Piani di Tufara" Moscato di Trani, Dolce (Włochy, 15 dolarów). Nuty rodzynek w wine ' sspicy uzupełniają smaki bitteralmond i morelowe wykończenie. Jeśli ta butelka jest niedostępna, spróbuj Michele Chiarlo Nivole z 2008 roku
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
MorelaMorela
WinoWino
RodzynkiRodzynki
2
Moscato d ' Asti (Włochy, 16 dolarów), musujące Moscato o smaku owoców pestkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Moscato DastiMoscato Dasti
OwoceOwoce
1
Aby uniknąć pokrywania się ciastek w lepkiej glazurze, użyj jednej ręki do owijania ciasta w miodzie, a drugiej do zwijania ciasta w mieszance sypkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MiódMiód
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn