Ciasta z owocami morza z sosem tatarskim Jalapeño

Ciasta z owocami morza z sosem tatarskim Jalapeño
Ciasta z owocami morza z sosem tatarskim Jalapeño to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jajko, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciastka krabowe z sosem tatarskim Jalapeño-Limonka, Kulki Z Owoców Morza Paleo Z Domowym Sosem Tatarskim, oraz Tuńczyk Z Pieczonym Sosem Tatarskim Jalapeño.

Instrukcje

1
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Ułóż krewetki i grouper w koszu parowca nad wrzącą wodą. Przykryć i parować 10 minut lub aż grouper płatki łatwo z widelcem. Ostudzić i pokroić krewetki i grouper.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Połączyć cebulę i następny 11 składniki; mieszać w mieszaninie krewetek, mięso krabowe, i 1 Puchar bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Uformuj mieszaninę na 12 pasztecików; płaszcz z pozostałymi 2 szklankami bułki tartej. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5
Roztopić 2 łyżki masła w oleju na dużej patelni na średnim ogniu; dodać paszteciki, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać z sosem tatarskim Jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
* 1 (6-uncja) puszka grudki krabów, odsączona, może być zastąpiona świeżym Krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
CrabmeatCrabmeat
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn