Ciasta Z Masłem Orzechowym
Ciasta z masłem orzechowym wymagają około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz peanutty polewy, jajka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, Peanut Butter Pup-Cakes, oraz Przekąski Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło orzechowe i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z mlekiem i wanilią.
Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; wymieszać z masłem orzechowym.
Wlać ciasto do 7 nasmarowanych i posypanych mąką 5-x 3-calowych jednorazowych patelni z folii aluminiowej, wypełniając każdą patelnię do połowy pełną.
Patelnie ułożyć na blasze do pieczenia; posypać orzechową polewą.
Piec w 350 przez 55 do 60 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelniach na stojakach z drutu (około 20 minut).
Chocolate Chip-Peanut Butter Cakes: wymieszać w 2 szklanki półsłodkie kromki czekolady do ciasta.