Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową

Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową
Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Mieszanka liści estragonu, panko, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonego Pstrąga Z Sosem Ziołowo-Chrzanowym, Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową, oraz Ciasta krabowe z sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz jakieś muszle w krabie. W misce połącz kraba, pstrąga, zieloną cebulę, 2 łyżki. sok z cytryny, majonez, musztarda, jajko i 1/2 szklanki panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
PstrągPstrąg
KrabKrab
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dobrze wymieszać.
3
Formuj mieszaninę na osiem 2 1/2-przez 1/2-cala. ciasta.
4
Pozostałe 1 szklankę Panko wylać na talerz i obłożyć ciasto okruchami, delikatnie wciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Wlać 1 łyżkę. oliwę z oliwek na dużą patelnię na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać ciasta w jednej warstwie i gotować, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron, około 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
W misce, wymieszać trybula, estragon, i kolendry. Wrzucić z pozostałych 2 tsp. sok z cytryny i 2 łyżeczki. oliwę z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrybulaTrybula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Podawać ciasta z sałatką.
8
Wino Uwaga: Pinot Gris / Grigio, Zachód jest zalany winem z tego winogrona; jest to głównie nazywane Pinot Grigio i wykonane w stalowym, cytrusowym włoskim stylu. Francuzi-i Oregończycy-nazywają to Pinot Gris i nadają mu zaokrąglone warstwy melona i gruszki z pikantnymi, ziemistymi minerałami obok cytrusów. Pinot Gris działa najlepiej z dość prostych owoców morza i drobiu, więc warstwy nie dostać muddled, ale dogaduje się dobrze z dużą ilością ziół. Lubimy go również z sosami cytrynowymi, takimi jak aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
DróbDrób
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
AioliAioli
WinogronaWinogrona
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
MelonMelon
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Adelsheim Pinot Gris 2005 (Willamette Valley; 18 Dolarów). Jasne, ziemiste warstwy cytryny i ziół pięknie uzupełniają kraby i wędzone pstrągi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Pinot GrisPinot Gris
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
KrabKrab
2
Palmina Pinot Grigio 2005 (Santa Barbara County; 16 Dolarów). Bogatszy od typowego Pinot Grigio, z pikantną cytrusową goryczką, która wyróżnia zioła z owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn