Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową
Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Mieszanka liści estragonu, panko, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonego Pstrąga Z Sosem Ziołowo-Chrzanowym, Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową, oraz Ciasta krabowe z sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wybierz jakieś muszle w krabie. W misce połącz kraba, pstrąga, zieloną cebulę, 2 łyżki. sok z cytryny, majonez, musztarda, jajko i 1/2 szklanki panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(zalecany: Sos A1)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pstrąg
Krab
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze wymieszać.
3
Formuj mieszaninę na osiem 2 1/2-przez 1/2-cala. ciasta.
4
Pozostałe 1 szklankę Panko wylać na talerz i obłożyć ciasto okruchami, delikatnie wciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Wlać 1 łyżkę. oliwę z oliwek na dużą patelnię na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać ciasta w jednej warstwie i gotować, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron, około 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W misce, wymieszać trybula, estragon, i kolendry. Wrzucić z pozostałych 2 tsp. sok z cytryny i 2 łyżeczki. oliwę z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Trybula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Podawać ciasta z sałatką.
8
Wino Uwaga: Pinot Gris / Grigio, Zachód jest zalany winem z tego winogrona; jest to głównie nazywane Pinot Grigio i wykonane w stalowym, cytrusowym włoskim stylu. Francuzi-i Oregończycy-nazywają to Pinot Gris i nadają mu zaokrąglone warstwy melona i gruszki z pikantnymi, ziemistymi minerałami obok cytrusów. Pinot Gris działa najlepiej z dość prostych owoców morza i drobiu, więc warstwy nie dostać muddled, ale dogaduje się dobrze z dużą ilością ziół. Lubimy go również z sosami cytrynowymi, takimi jak aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot Gris
Drób
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Aioli
Winogrona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Melon
Połówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Adelsheim Pinot Gris 2005 (Willamette Valley; 18 Dolarów). Jasne, ziemiste warstwy cytryny i ziół pięknie uzupełniają kraby i wędzone pstrągi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg Wędzony
Pinot Gris
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Krab
2
Palmina Pinot Grigio 2005 (Santa Barbara County; 16 Dolarów). Bogatszy od typowego Pinot Grigio, z pikantną cytrusową goryczką, która wyróżnia zioła z owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot Grigio
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.