Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową

Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową
Ciasta z kraba i wędzonego pstrąga z sałatką ziołową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Mieszanka liści estragonu, panko, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Wędzonego Pstrąga Z Sosem Ziołowo-Chrzanowym, Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową, oraz Ciasta krabowe z sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz jakieś muszle w krabie. W misce połącz kraba, pstrąga, zieloną cebulę, 2 łyżki. sok z cytryny, majonez, musztarda, jajko i 1/2 szklanki panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
PstrągPstrąg
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dobrze wymieszać.
3
Formuj mieszaninę na osiem 2 1/2-przez 1/2-cala. ciasta.
4
Pozostałe 1 szklankę Panko wylać na talerz i obłożyć ciasto okruchami, delikatnie wciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Wlać 1 łyżkę. oliwę z oliwek na dużą patelnię na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać ciasta w jednej warstwie i gotować, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron, około 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
W misce, wymieszać trybula, estragon, i kolendry. Wrzucić z pozostałych 2 tsp. sok z cytryny i 2 łyżeczki. oliwę z oliwek; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
TrybulaTrybula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podawać ciasta z sałatką.
8
Wino Uwaga: Pinot Gris / Grigio, Zachód jest zalany winem z tego winogrona; jest to głównie nazywane Pinot Grigio i wykonane w stalowym, cytrusowym włoskim stylu. Francuzi-i Oregończycy-nazywają to Pinot Gris i nadają mu zaokrąglone warstwy melona i gruszki z pikantnymi, ziemistymi minerałami obok cytrusów. Pinot Gris działa najlepiej z dość prostych owoców morza i drobiu, więc warstwy nie dostać muddled, ale dogaduje się dobrze z dużą ilością ziół. Lubimy go również z sosami cytrynowymi, takimi jak aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
DróbDrób
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
AioliAioli
WinogronaWinogrona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
MelonMelon
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Adelsheim Pinot Gris 2005 (Willamette Valley; 18 Dolarów). Jasne, ziemiste warstwy cytryny i ziół pięknie uzupełniają kraby i wędzone pstrągi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Pinot GrisPinot Gris
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
KrabKrab
2
Palmina Pinot Grigio 2005 (Santa Barbara County; 16 Dolarów). Bogatszy od typowego Pinot Grigio, z pikantną cytrusową goryczką, która wyróżnia zioła z owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn