Ciasta Spaghetti Squash
Jeśli 66 centów za porcję spada w budżecie, Spaghetti Squash ciasta może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Spaghetti Squash Quinoa Ciasta, Proste Ciasta Z Curry Spaghetti Squash, oraz Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Dynię przeciąć na pół wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Miąższ posmarować 2 łyżkami oleju i obficie doprawić solą i pieprzem.
Umieść połówki squasha pokrojone bokiem na blasze do pieczenia i smażyć, aż do przetargu widłowego, o 50 minut do 1 godziny.
Wyjąć squash z piekarnika i odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie wystarczająco do obsługi, co najmniej 30 protokół. W międzyczasie zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia i odstaw na bok.Gdy squash ostygnie, zeskrobać miąższ widelcem, aby długie pasma i umieścić pasma w dużej misce; wyrzucić skórę. (W tym momencie squash można schłodzić do 1 dnia przed przystąpieniem do reszty przepisu.)
Dodać skrobię kukurydzianą, jajka, kminek, odmierzoną sól i pieprz i delikatnie wymieszać widelcem do połączenia.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk. Używając 1/4 szklanki miarki i unikając płynu na dnie miski, czerpać równą porcję mieszanki do squasha i ostrożnie upuść ją na patelnię. Powtórz, aby zrobić 4 kopce. Za pomocą płaskiej szpatułki delikatnie spłaszczyć każdy kopiec do około 1/2 cala grubości i 3 cale szerokości. Smażyć bez przeszkód, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aż spody będą rumiane i chrupiące, około 3 do 4 minut. Flip i smażyć, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół więcej.
Przenieść do stojaka na przygotowanej blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku, aby się ogrzać.
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i usmażyć pozostałą mieszaninę squasha.
W małej misce umieścić śmietanę, szczypiorek i sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia.
Podawaj ciasta natychmiast z odrobiną kwaśnej śmietany na wierzchu.