Ciasta owsiane i szpinak z sosem chrzanowym
Ciasta owsiane i szpinak z sosem chrzanowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz chrzan, marchew, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym, Torty z łososia i białej ryby w sosie Chrzanowo-ogórkowym, oraz Torty Z Łososia I Białej Ryby W Sosie Chrzanowo-Ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić mleko do wrzenia. Wymieszać z owsem i zdjąć z ognia. W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, chrzan i 1/4 łyżeczki soli.
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać marchewkę i orzechy nerkowca i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękka, o 5 minut dłużej.
Zdjąć z ognia i wymieszać z owsem.
W misce wymieszaj natkę pietruszki, jajka, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i mieszaninę owsa.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na umiarkowanym ogniu. Za pomocą miary 1/4 szklanki, miarka kopce mieszaniny owsa do patelni i spłaszczyć łopatką. Smażyć partiami, dodając pozostały olej w razie potrzeby, do złotego koloru, około 3 minut z każdej strony. Ogrzać w piekarniku 200 na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami.
Tymczasem w średnim rondlu roztopić pozostałą łyżkę masła na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać szpinak i pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Przykryć i gotować do gorąca, o 5 protokół.
Podawać z ciastami owsianymi z sosem na boku.
Rekomendacja win: wielu uważa Tocai Friulano za najlepsze białe wino we Włoszech. Niezwykle bogate, z orzeźwiającą kwasowością, Tocai poradzi sobie z tym szpinakiem i chrzanem.