Ciasta krabowe z zielenią i sosem Dijon
Krabowe ciasta z zielenią i sosem Dijon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 182 kalorie, 17g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, udekoruj: cytrynę, warzywa sałatkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z sosem cytrynowym, Dijon Fish Cakes With Greens, oraz Mini ciasta krabowe z Dijon i szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników. Uformować na 6 pasztecików; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Gotować paszteciki w oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyluzuj, jeśli chcesz.
Ułóż sałatki i ciasta krabowe na poszczególnych talerzach; top z sosem Dijon.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.