Ciasta krabowe z sosem szczypiorkowym

Ciasta krabowe z sosem szczypiorkowym
Ciasta krabowe z sosem szczypiorkowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać grudki krabów, old bay przyprawy, bułka tarta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Mini Ciastka Krabowe Z Sosem Czosnkowo-Szczypiorkowym, Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, oraz Ciasta Krabowe Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciastka krabowe, połącz pierwsze 9 składników w dużej misce, delikatnie mieszając, aż mieszanina zostanie połączona i będzie miała kształt. Podzielić mieszaninę na 30 równych porcji (około 2 łyżki każda), kształtując każdy w 2-calowy patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać 8 pasztecików; gotować 2 protokół. Ostrożnie obróć paszteciki. Gotować dodatkowe 2 minuty lub aż złoty.
4
Umieścić paszteciki na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałych pasztecików. Przykryć paszteciki folią i zamrozić, aż będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Umieścić w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamrozić do 3 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Odwilż ciasta na noc w lodówce.
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania; umieścić paszteciki na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Aby przygotować sos, połącz szczypiorek i pozostałe składniki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Podawać z ciastami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Magazyn