Ciasta krabowe z pikantnym sosem awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych z pikantnym sosem awokado. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 228 kalorii, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kalifornijskie awokado, pieprz, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sosem awokado-Habanero, Chipotle Przyprawione Ciastka Krabowe Z Sosem Tomatillo-Awokado, oraz Ciasta krabowe i pikantny sos musztardowy.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Pulse awokado z majonezem, sok z limonki, sól, cukier, i jedną czwartą chile w robocie kuchennym, aż chile jest drobno posiekane.
Dodać mleko i przecier, aż będzie gładka.
Dodaj więcej chile w razie potrzeby, przetwarzanie do gładkiej.
SOS przelać do miski i schłodzić, przykryte.
W dużej misce wymieszać mięso krabowe, majonez, szczypiorek, sok z cytryny, musztardę, pieprz i 1 łyżkę panko, a następnie schłodzić, przykryć.
Roztopić masło na średniej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, a następnie gotować czosnek, mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Dodać zioła prowansalskie, sól, i pozostałe 7 łyżki panko i gotować, mieszając, aż złoty kolor, o 6 protokół.
Przełożyć okruchy na talerz do ostygnięcia. Odrzuć czosnek.
Mieszaninę mięsa krabowego podzielić na 4 kopce na arkuszu papieru woskowego. Uformuj 1 kopiec w patty, a następnie ostrożnie obróć patty w mieszaninie okruchów, aby pokryć górę i dół.
Przełożyć na blachę do pieczenia i powtórzyć z pozostałymi 3 kopcami, a następnie posypać pozostałe okruchy na wierzchu ciastek krabowych.
Piec do ogrzania przez, o 15 protokół.
Podawać ciasta krabowe z sosem.
Każda porcja zawiera około 247 kalorii i 12 gramów tłuszczu.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.