Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade

Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych z pikantnym Rémoulade. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 25g białka, oraz 29g tłuszczu. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sałatkę z zieleni, olej canolan, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade, Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade, oraz Ciasta Krabowe Z Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciastka krabowe, odcedzić mięso krabowe na kilku warstwach ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Połącz mięso krabowe, paprykę i kolejne 4 składniki (przez jajko), delikatnie podrzucając. Wymieszać w 1/4 szklanki panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CrabmeatCrabmeat
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
3
Umieść pozostałe 3/4 szklanki panko w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Podzielić mieszaninę kraba na 8 równych porcji. Kształt 4 porcje na 3/4-cala-grube paszteciki; pogłębiać w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodaj pogłębione paszteciki; gotuj 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
8
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, panko i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować rmoulade, połączyć 1/4 szklanki majonezu i pozostałych składników; podawać z ciastkami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn