Ciasta krabowe z majonezem z czerwonej papryki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek krabowych z majonezem z czerwonej papryki. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, seler, szczyptę sosu pieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta krabowe z majonezem koperkowym, Ciasta krabowe z majonezem z czerwonym Chili, oraz Ciasta krabowe i Curry majonez z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować majonez, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Pieprz obrać.
Umieść pieprz, 1/3 szklanki majonezu, czosnek i sos paprykowy Na Ostro w maszynce. Proces do gładkiej; przenieść do miski, i schłodzić.
Aby przygotować ciasta krabowe, połączyć 1/3 szklanki majonezu i dalej 6 składników (przez kraba) i 3/4 szklanki panko w dużej misce; mieszać, aż dobrze połączone. Formować na 6 pasztecików; paszteciki pogłębiać w pozostałej 1/2 szklanki panko.
Podgrzać 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 3 paszteciki do patelni; gotować 10 minut lub aż lekko rumiane i gotowane przez, obracając raz.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i pasztecikami.
Podawać ciasta krabowe z rukolą i majonezem z czerwonej papryki.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.
Nuta wina: słodki, soczysty smak kraba jest piękny z chrupiącą, suchą bielą, która jest czysta i czysta w smaku. Jednym z moich ulubionych jest albario z północno-zachodniego zakątka Hiszpanii. Nora Albario 2004 z Rias Baxais (1$
jest pikantny, z nutą cytrusów, starfruit i suszonej brzoskwini. - Karen MacNeil
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.