Ciasta Krabowe
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciastka krabowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 269 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz majonez, scallion, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Pokryj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać razem jajko, musztarda, sos Worcestershire, sok z cytryny, Krab gotować przyprawy, i ostry sos. Wymieszać z papryką i cebulką. Delikatnie złożyć kraba, 1/4 szklanki bułki tartej, sól i pieprz.
Włóż pozostałe okruchy chleba do płytkiego naczynia.
Podzielić mieszaninę kraba na 8 kopców. Uformować każdy kopiec w okrągły i płaszcz w bułce tartej.
Przenieś do przygotowanej blachy do pieczenia i spłaszczyć ciasto krabowe, aby utworzyć patty o wysokości 1 cala. Powtórz, aby utworzyć Pozostałe ciastka krabowe.
Piec na złoty kolor na dnie, około 10 minut. Delikatnie odwróć ciastka krabowe i gotuj, aż druga strona będzie złota, 5 do 10 minut dłużej.
Podawać ciasta krabowe z sosem tatarskim obok.
Łyżka jogurtu do małej miski wyłożonej papierowymi ręcznikami.
Umieść w lodówce, aż część płynu z jogurtu zostanie uwolniona, około 30 minut. Miarka zagęszczony jogurt do małej miseczki, dodać resztę składników i wymieszać do połączenia.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.