Ciasta Krabowe

Ciasta Krabowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ciastka krabowe spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka bułki tartej, jajko, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj majonez i jajko z trzepaczką. Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem bułki tartej i oleju. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, o średnicy około 3 cali (mieszanina będzie wilgotna). Płaszcz każdy patty z gładkiej bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta GładkaBułka Tarta Gładka
MajonezMajonez
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować paszteciki w oleju około 10 minut, delikatnie obracając raz, aż złoty kolor i gorące w centrum. Zmniejsz ciepło, jeśli ciastka krabowe zbyt szybko staną się brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn