Ciasta Jabłkowo-Miodowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek jabłkowo-miodowych do góry nogami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mini Apple Upside Down Cakes, Ciastka Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasta z jabłkami i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. 6 (6-uncji) ramekinów posmarować masłem i równomiernie wyłożyć na blasze do pieczenia. Migdały podzielić między ramekiny.Obrać, rdzeń i pokroić jabłko w średnią kostkę.
Umieścić w średniej, nieaktywnej misce, dodać 1 łyżkę soku z cytryny i wrzucić do połączenia; odstawić.Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Dodać cukier, miód i sól i wymieszać do połączenia. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż mieszanina po prostu zaczyna się obracać jasny karmelowy kolor, o 5 protokół.
Dodaj pozostały 1 łyżeczkę soku z cytryny i wymieszaj, aby połączyć.
W średniej misce umieść mąkę, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia, cynamon i sól, ubijając, aby napowietrzyć i rozbić grudki; odstawić.
Umieść masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej wysokości, aż będzie jasne i puszyste, około 2 minut.
Dodać cukier i wanilię i nadal beat aż włączone i puszyste, o 3 protokół więcej.
Dodaj jajka po kolei, pozwalając na włączenie pierwszego przed dodaniem drugiego. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do niskiej prędkości, dodaj mleko i mieszaj do momentu włączenia.
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę mąki i wymieszać, aż tylko włączone, o 30 sekund; nie overmix. Równomiernie łyżkę ciasta na jabłka i wygładzić szczyty.
Piec, aż ciasto tester wyjdzie czysty, o 35 protokół. Natychmiast uruchom nóż na obwodzie każdego ciasta. Używając suchego ręcznika kuchennego, aby chwycić ramekiny, Odwróć gorące ciasta na talerze do serwowania.
Podawać z lodami, w razie potrzeby.