Ciambotta Romana: Warzywa W Stylu Rzymskim
Ciambotta Romana: warzywa w stylu rzymskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oregano, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, Trippan alla romana (flaki w stylu rzymskim), oraz Porgy, styl Rzymski: Pagro alla Romana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodaj czosnek i cebulę i saute na dużym ogniu 4 protokół.
Dodać paprykę, bakłażan, ziemniaki, pomidor i oliwki i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, pod przykryciem, na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 40 minut. Po 40 minutach dodaj zioła i zwiększ ciepło. Gotować, uncovered, niech dodatkowe soki odparować i podawać na gorąco lub na zimno.