Chuzos de Pollo con tocineta (szaszłyki z kurczaka i boczku)

Chuzos de Pollo con tocineta (szaszłyki z kurczaka i boczku)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać chuzos de Pollo con tocineta (szaszłyki z kurczaka i boczku) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 136 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, cebulę, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Estofado de Pollo con tocineta (gulasz z kurczaka z boczkiem), Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela), oraz Szaszłyki wołowe (Chuzos de Res) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć olej, czosnek, kolendra, cebula, scallion, kminek, sól i pieprz. Wymieszać z kurczakiem. Przykryć i marynować w lodówce przez około 3 godziny lub przez noc.W międzyczasie rozgrzej grill gazowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić całe drewniane szaszłyki w wodzie i odstawić na co najmniej 30 minut.Gdy grill jest gorący, odcedzić szaszłyki. Kawałki kurczaka owiń boczkiem i nawlecz na szaszłyki, aby boczek był zabezpieczony.Wyreguluj kratkę tak, aby palniki permimetryczne pozostały włączone, a palniki na środku kratki były wyłączone lub podobną konfigurację (postępuj zgodnie ze wskazówkami tak ściśle, jak to możliwe, jeśli nie używasz kratki gazowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść szaszłyki na obwodzie stojaka grillowego bezpośrednio nad płomieniem. Grill, obracając szaszłyki raz lub dwa razy, aż kurczak jest rumiany, w sumie około 5 minut.Przenieś szaszłyki na środek stojaka grillowego, aby nie znajdowały się bezpośrednio nad płomieniem. Przykryć grill i gotować, obracając szaszłyki od czasu do czasu, aż kurczak jest nieprzezroczysty w całym i soki uruchomić jasne, 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przełóż szaszłyki na talerz lub pojedyncze talerze i podawaj z klinami limonki i ulubionymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn