Chutney Ze Skórki Arbuza
Arbuz Skórka Chutney jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 3. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 921 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, wodę, chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Arbuz-ogórki ze skórki, Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, oraz Arbuz Skórka Ogórki Kiszone.
Instrukcje
Usuń miąższ arbuza ze skórki i zarezerwuj miąższ do innego użycia. Zeskrobać i wyrzucić resztki różowego miąższu ze skórki, następnie przeciąć skórkę w poprzek na paski o szerokości 2 cali i usunąć zieloną skórkę za pomocą obieraczki do warzyw w kształcie litery Y lub ostrego noża. Wyrzucić zieloną skórkę.
Pokrój białą skórkę na 1/2-calowe kostki(będziesz miał 5 do 6 filiżanek).
Doprowadzić skórkę i pozostałe składniki do wrzenia w 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż skórka jest miękka i półprzezroczyste i płyn jest syropy, 45 do 55 minut. Schłodzić chutney, odkryte, a następnie schłodzić w hermetycznym pojemniku 1 do 3 dni, aby umożliwić smaki łagodny.
Chutney trzyma, przykryty i schłodzony, 1 miesiąc.