Chutney Z Pieczonych Winogron

Chutney Z Pieczonych Winogron
Chutney z pieczonych winogron to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przyprawa. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, winogrona, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chutney Z Winogron, Chutney Z Winogron Imbirowych, oraz Chutney z jabłkami i winogronami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki.
3
Rozprowadzić mieszaninę winogron na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 20 minut lub aż winogrona zaczną się kurczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 30 minut. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn