Chutney z Mango i miętą
Chutney z Mango i mięty wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, cebuli, mielonego ziela angielskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedroga przyprawa. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chutney Z Mango I Miętą, Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney, oraz słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir, i pieprz; przykryć i gotować 7 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać cukier i kolejne 7 składników( cukier przez ziele angielskie); przykryć i gotować 5 minut. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj mango i gotuj przez 4 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z miętą.