Chutney z czerwonej cebuli i jabłek
Chutney z czerwonej cebuli i jabłek to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w przybliżeniu 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, fioletową cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chutney Z Jabłkiem Cebulowym, Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, oraz Camembert-karmelizowana cebulowa Quesadilla z chutneyem jabłkowym.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; odstawić.
Cebulę pokroić w ćwiartki, ale nie przez dno. Cebulę obrócić na boki i cienko pokroić. Przykryć i gotować cebulę w oleju i masła w dużej patelni na średnim ogniu na małym ogniu 15 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 30 minut lub aż bardzo miękkie, często mieszając.
Dodać mieszankę rodzynek i jabłko. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 20 minut lub aż płyn odparuje i jabłko jest miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z solą i pieprzem.
Podawać w temperaturze pokojowej.