Chutney z brzoskwiniami, porzeczkami i kolendrą

Chutney z brzoskwiniami, porzeczkami i kolendrą
Chutney brzoskwiniowy, porzeczkowy i kolendrowy to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 250 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka liści curry, liści laurowych, jędrne, ale dojrzałe brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kuskus z pieczonymi warzywami, brzoskwiniowym chutneyem i jogurtem kolendrowym, Chutney z pigwy i porzeczki, oraz Chutney Z Pigwy I Porzeczki.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą, przykryj i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj słoiki konserwowe, pokrywki i pierścienie wraz z zestawem szczypiec i chochli i gotuj na małym ogniu przez około 10 minut, aby wysterylizować. Przykryj garnek i wyłącz ogrzewanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
ChochlaChochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Ustaw metalowy stojak w innym dużym garnku. Napełnij garnek wodą, przykryj i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać brzoskwinie i gotować, aż Skórki poluzować, o 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brzoskwinie na dużą blachę do pieczenia i ostudzić. Brzoskwinie obrać ze skórki, a następnie podzielić na pół, a następnie pokroić w 1/2 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
W dużej patelni, połączyć ocet cydr z cukrów granulowanych i brązowy i doprowadzić do wrzenia, aby rozpuścić cukry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj szalotkę, porzeczki, imbir, nasiona kminku, trawa cytrynowa, nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, liście curry i liście laurowe i dusić na umiarkowanym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Liście CurryLiście Curry
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Eliksir GEliksir G
PorzeczkiPorzeczki
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Dodać brzoskwinie i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 4 protokół. Wyrzucić trawę cytrynową, liście curry i liście laurowe. Wymieszać z kolendrą i różowym pieprzem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście CurryLiście Curry
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Eliksir GEliksir G
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Za pomocą sterylizowanych szczypiec wyjmij słoiki z gorącej wody i przenieś je na dużą blachę do pieczenia. Kadzi chutney do słoików, pozostawiając 1/2 cala miejsca na górze. Za pomocą szczypiec umieść pokrywki na słoikach, a następnie pierścienie. Przykręć pokrywki bezpiecznie, ale nie za mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
ChochlaChochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Używając szczypiec do konserw, opuść słoiki na stojaku w garnku z wrzącą wodą, upewniając się, że są one pokryte co najmniej 1 Calem wody. Gotować słoik chutney na dużym ogniu przez 15 minut. Używając szczypiec do konserw, przenieś słoiki do stojaka, aby ostygły, aż pokrywki się zamkną (będą wyglądać wklęsle); przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają. Przechowywać chutney w chłodnym, ciemnym miejscu do 6 miesięcy; jeśli chutney oddziela, mieszać do połączenia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn