Chutney brzoskwiniowy, porzeczkowy i kolendrowy to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 250 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 7 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka liści curry, liści laurowych, jędrne, ale dojrzałe brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kuskus z pieczonymi warzywami, brzoskwiniowym chutneyem i jogurtem kolendrowym, Chutney z pigwy i porzeczki, oraz Chutney Z Pigwy I Porzeczki.
Instrukcje
1
Napełnij duży garnek wodą, przykryj i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj słoiki konserwowe, pokrywki i pierścienie wraz z zestawem szczypiec i chochli i gotuj na małym ogniu przez około 10 minut, aby wysterylizować. Przykryj garnek i wyłącz ogrzewanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
Chochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Ustaw metalowy stojak w innym dużym garnku. Napełnij garnek wodą, przykryj i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać brzoskwinie i gotować, aż Skórki poluzować, o 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brzoskwinie na dużą blachę do pieczenia i ostudzić. Brzoskwinie obrać ze skórki, a następnie podzielić na pół, a następnie pokroić w 1/2 cala kostkę.
W dużej patelni, połączyć ocet cydr z cukrów granulowanych i brązowy i doprowadzić do wrzenia, aby rozpuścić cukry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj szalotkę, porzeczki, imbir, nasiona kminku, trawa cytrynowa, nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, liście curry i liście laurowe i dusić na umiarkowanym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Liście Curry
Bułka Tarta, Kilka Garści
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Eliksir G
Porzeczki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
7
Dodać brzoskwinie i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 4 protokół. Wyrzucić trawę cytrynową, liście curry i liście laurowe. Wymieszać z kolendrą i różowym pieprzem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Curry
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Eliksir G
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Za pomocą sterylizowanych szczypiec wyjmij słoiki z gorącej wody i przenieś je na dużą blachę do pieczenia. Kadzi chutney do słoików, pozostawiając 1/2 cala miejsca na górze. Za pomocą szczypiec umieść pokrywki na słoikach, a następnie pierścienie. Przykręć pokrywki bezpiecznie, ale nie za mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Chochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Używając szczypiec do konserw, opuść słoiki na stojaku w garnku z wrzącą wodą, upewniając się, że są one pokryte co najmniej 1 Calem wody. Gotować słoik chutney na dużym ogniu przez 15 minut. Używając szczypiec do konserw, przenieś słoiki do stojaka, aby ostygły, aż pokrywki się zamkną (będą wyglądać wklęsle); przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają. Przechowywać chutney w chłodnym, ciemnym miejscu do 6 miesięcy; jeśli chutney oddziela, mieszać do połączenia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji