Chutney Imbirowo-Brzoskwiniowy
Chutney imbirowo-brzoskwiniowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, cukru, brzoskwiń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chutney Brzoskwiniowo-Imbirowy, Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowo-imbirowym chutneyem, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z imbirem brzoskwiniowym Chutney.
Instrukcje
Brzoskwinie obrać i pokroić na pół. Wymieszać połówki brzoskwini, szalotka, i oliwa z oliwek. Grilluj połówki brzoskwini i szalotki ponad 400 do 500 (wysoka) ciepła, przykryte pokrywą grilla, 4 minuty z każdej strony.
Wyjąć z grilla; ostudzić 10 minut. Grubo posiekać brzoskwinie i szalotkę.
Połącz z cukrem, octem, imbirem, solą i suszoną pokruszoną czerwoną papryką.