Churros II
Przepis Churros II jest gotowy w około 2 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Jeśli masz jajka, mąkę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Ten przepis od Allrecipes ma 207 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Churros de Queso (Churros serowe), Churros, oraz Churros.
Instrukcje
W ciężkiej głębokiej patelni lub frytkownicy rozgrzej olej do 360 stopni F (180 stopni C). Olej powinien mieć głębokość około 1 1/2 cala.
W średnim rondlu podgrzej wodę i margarynę do wrzenia.
Mąkę połączyć z solą, wymieszać do gotującej się mieszaniny. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i energicznie mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę, około 1 minuty.
Zdjąć z ognia i ubić jajka po kolei. Łyżka mieszanki do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy.
Ostrożnie wycisnąć 4-calowe paski ciasta bezpośrednio do gorącego oleju. Smażyć 3 lub 4 paski na raz, aż staną się złote, około 2 minut z każdej strony.
Wyjąć z gorącego oleju, aby osuszyć na papierowych ręcznikach. Wymieszaj cukier i cynamon, a następnie zmiksuj churros na gorąco.