Churrasco Polędwiczki Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Churrasco polędwicy wieprzowej. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 313 kalorii, 48g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ząbki czosnku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym), Churrasco, oraz Churrasco Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć olej i paprykę w dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 minut do zaparzenia oleju, ubijając od czasu do czasu. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Wlać mieszaninę oleju do blendera.
Dodać czosnek, liście tymianku, rozmaryn, sól i pieprz; wymieszać marynatę, aż zioła zostaną drobno posiekane.
Każdą polędwicę wieprzową pokroić wzdłuż na 4 paski.
Umieść każdy pasek między arkuszami papieru woskowanego i funta do grubości 1/3 cala. Ułóż paski wieprzowe w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Zalać marynatą i obrócić, aby równomiernie pokryć wieprzowinę. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 6 godzin.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Zeskrobać większość marynaty z pasków wieprzowych. Grillować wieprzowinę, aż tylko gotowane przez, O 2 minut na stronie.
Ułóż 2 paski wieprzowe na każdym z 4 talerzy. Łyżka salsy ananasowej na wieprzowinie.
* Dostępne od Tienda.com 888-472-1022; tienda.com).