Chunky Peach Spread
Chunky Peach Spread to bezglutenowe i bezmleczne przyprawa. Ten przepis służy 28 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Jeśli masz żelatynę, sok z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chunky Herring Spread, Chunky Vegetable Hummus Spread, oraz Chutney Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Napełnij duży rondel dwie trzecie pełną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Wytnij płytkie " X " na dnie każdej brzoskwini. Za pomocą szczypiec umieść brzoskwinie, kilka na raz, we wrzącej wodzie na 30-60 sekund lub tylko do momentu, gdy skóra na "X" zacznie się poluzować.
Wyjąć brzoskwinie i natychmiast wrzucić do lodowatej wody. Zdjąć Skórki czubkiem noża; wyrzucić Skórki. Posiekaj brzoskwinie.
W małej misce, posypać żelatynę zimną wodą; odstawić 1 minutę. Tymczasem w dużym rondlu połączyć brzoskwinie, cukier i sok z cytryny; doprowadzić do wrzenia. Mash peaches. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Dodać mieszaninę żelatyny; gotować 1 minutę dłużej, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Fajne 10 minut.
Wlać do słoików. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 3 tygodni.