Chudy placek brzoskwiniowy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 363 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brzoskwinię w syropie, lody waniliowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Chudy Szewc Mango i Blackberry + gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w ungreased 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, wymieszać Bisquick mix i cynamon. Mieszaj mleko i olej trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.