Chudy bananowy chleb orzechowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka proszku do pieczenia, białka jaja, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chudy Chleb Bananowy, Chude Bananowe Babeczki Chlebowe, oraz Chudy Czekoladowy Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar dno tylko 8x4-cala lub 9x5-cala bochenek patelni ze skróceniem, lub sprayu z gotowania sprayu. W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Spray Do Gotowania
Skracanie
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
W dużej misce, ubić cukier, olej, białka, banany, mleko i wanilia z łyżką, aż dobrze wymieszane. Mieszać w mieszaninie mąki, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami włoskimi. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Banan
Wanilia
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Piec 8-calowy Bochenek 55 do 62 minut, 9-calowy Bochenek 45 do 52 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 1 godziny, przed krojeniem.