Chude Mięso Indyczo-Szpinakowe
Chude mięso Indyczo-szpinakowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną pierś z indyka, sól, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Indyk Meat Loaf, Indyk Meat Loaf, oraz Indyk Meat Loaf.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 4 protokół.
Dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Połącz mieszankę cebuli, bułkę tartą i następne 8 składników (bułka tarta przez szpinak), dobrze mieszając.
Kształt mieszanki mięsa w 12 x 5-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Posmaruj keczupem wierzch bochenka.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż termometr zarejestruje 160; odstawić 10 minut przed krojeniem.