Chude Kotlety Schabowe Duszone

Chude Kotlety Schabowe Duszone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chudego, duszonego kotleta wieprzowego. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 264 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz śmietanę, skondensowany krem z zupy grzybowej, kotlety schabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Duszone, Kotlety Schabowe Duszone, oraz Kotlety Schabowe Duszone.

Instrukcje

1
Przyciąć widoczny tłuszcz z kotletów wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać kotlety wieprzowe; gotować około 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
4
Usuń kotlety wieprzowe z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W tej samej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cebulę i grzyby; gotować 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
7
Wymieszaj zupę, wodę, sos sojowy, szałwię i pieprz, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
PieprzPieprz
WodaWoda
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
ZupaZupa
8
Podgrzać do wrzenia. Powrót kotlety wieprzowe na patelni; łyżka niektórych sosu nad wieprzowiną. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 12 do 15 minut, mieszając i obracając kotlety wieprzowe od czasu do czasu, aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż dobrze wymieszane i gładkie. Gotować, ciągle mieszając, tylko do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
10
Kotlety wieprzowe podawać z mieszanką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
GrzybyGrzyby

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn