Chuda Włoska Zupa Kiełbasowa

Chuda Włoska Zupa Kiełbasowa
Chuda włoska zupa z kiełbasą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, przyprawy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chudy makaron z włoską kiełbasą, papryką, cebulą i pieczarkami, Chuda włoska zupa weselna z kapustą, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
W 4-quart nonstick rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, aż chrupiące; odcedzić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usunąć i wyrzucić kroplówki z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W tym samym rondlu gotuj kiełbasę na średnim ogniu od 6 do 8 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W tym samym rondlu wymieszaj ziemniaki, cebulę, czosnek, włoską przyprawę, sól, pieprz, płatki pieprzu, wodę i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
7
Wymieszać z boczkiem, kiełbasą, kapustą i fasolą. Gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i jarmuż będą miękkie. Wymieszać na pół i pół; gotować tylko do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
JarmużJarmuż
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn