Chuda chrupiąca Sałatka Azjatycka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, liście szpinaku dla niemowląt, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Azjatycka, Chrupiąca Sałatka Azjatycka, oraz Kolejna Chrupiąca Azjatycka Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij składniki dressingu wire whisk, aż cukier się rozpuści i mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Rozbić makaron ramen w torbie przed otwarciem. Odrzuć pakiet przypraw z opakowania zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Makaron Ramen
Zupa
3
Dodaj makaron i wszystkie pozostałe składniki sałatki z wyjątkiem pomarańczy i szpinaku do dressingu; wrzucić dobrze wymieszać. Wymieszać z pomarańczami i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Pomarańczowy
Szpinak
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 8 godzin.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.