Chrzan-szkliwiony mostek i krótkie żeberka z Zacierem z warzyw korzeniowych

Chrzan-szkliwiony mostek i krótkie żeberka z Zacierem z warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. 108 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Mieszanka płasko ciętego mostku wołowego, kostki brukiew, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć złoty brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Chrzanowy mostek wołowy z warzywami korzeniowymi, Żeberka Krótkie Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Curry Wołowe Żeberka Z Sosem Chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż trzy 8-calowe kwadraty na powierzchni roboczej.
Umieść liście selera i następne 5 składników w środku kwadratu. Zbierz krawędzie gazówki; zwiąż z kuchnią i odstaw paczkę na bok.
Umieść mostek i krótkie żeberka w ciężkym szerokim garnku.
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia mięsa. Doprowadzić do duszenia overmedium ciepła. Odtłuścić wszelkie zanieczyszczenia, które przedostają się na powierzchnię. Zmniejszyć ciepło do maintaingentle gotować na wolnym ogniu.
Dodaj pakiet, cebulę i 1 łyżkę grubej soli. Przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie widlaste, około 2 godzin na krótko i 3 1/4 do 3 1/2 godziny na mostek.
Transfermeats do szklanego naczynia do pieczenia 15x10x2 cali.
Usunąć i wyrzucić kości z krótkich żeber.
Wyjąć i wyrzucić opakowanie oraz większość płynu do gotowania. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Schłodzić płyn do gotowania i lekko się spożyje, a następnie schłodzić osobno do zimnego. Przykryć każdy; przechowywać schłodzone.
Doprowadzić mięso gotowania płynu do wrzenia; dodaćkorzeń, brukiew, i ziemniaki. Reduceheat do medium i gotować uncovered untilvegetables są miękkie, o 45 protokół.
Warzywa odsączyć, rezerwując 3 szklanki gotowaniapłynność. Powrót warzywa do garnka i wymieszać overlow ciepła 1 minutę do wyschnięcia. Mash vegetables with potato masher to coarse puree. Mash inbutter. Doprawić do smaku solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rewarmover średnio-niskie ciepło przed podaniem, dodając zarezerwowane mięso gotowania cieczy bytablespoonfuls w razie potrzeby zwilżyć.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Whiskhorseradish, musztarda i cukier w małej cebuli.
Szczotka 3 łyżki chrzanu na mięsie w naczyniu.
Posypać solą i pieprzem. Pieczone mięso aż zbrązowieje i podgrzane przez, 35 do 45 minut.
Transfermeats do powierzchni roboczej. Cienko pokroić acrossgrain.
Mżawka 2 filiżanekrezerwowany płyn do gotowania wokół.
Podawać z masą warzywną i sosem chrzanowym.