Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem
Ten przepis służy 23 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Toskański Dom dressing, pizza crust, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zupa krem z endywii z rozmarynowymi chrupkami parmezanu, Chipsy Wiśniowo-Rozmarynowe, oraz Rozmaryn Rodzynki Pecan Chipsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń skorupę pizzy na blasze do pieczenia rozpylonej sprayem do gotowania; naciśnij na prostokąt o wymiarach 15x12 cali.
Umyj skórkę z dressingiem; wierzch z pozostałymi składnikami.
Piec 6 do 8 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.