Chrupki Czekoladowo-Wiśniowe
Chrupki czekoladowo-wiśniowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szybkiego gotowania owsa, masło, oryginalna mieszanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Chocolate Chip Cookie Crisp, Owoce i czekolada Cherry Crisp, oraz Ciasto Czekoladowe Cherry Crisp Dump dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 8-calowej kwadratowej patelni, rozprowadzić nadzienie ciasto.
W średniej misce, mix Bisquick mix, brązowy cukier i owies.
Pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż się kruszą. Wymieszać z czekoladą. Łyżka równomiernie nad nadzieniem ciasta.
Piec 30 do 35 minut lub aż bardzo bąbelkami wokół krawędzi.