Chrupiący Sum Smażony Na Patelni
Chrupiący Sum smażony na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 21g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, filety z suma hodowane na farmie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Chrupiący Sum Smażony W Piekarniku, Chrupiący Sum, oraz Chrupiący Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć białko z wodą, dobrze wymieszać i odstawić.
Połączyć mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki; odstawić. Pogłębiać filety w mące; zanurzyć w mieszaninie białek jaj i pogłębiać w mieszaninie mączki kukurydzianej.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać filety; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. W razie potrzeby posypać posiekanym świeżym tymiankiem i cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.