Chrupiący kurczak cebulowy French
Chrupiący Kurczak z cebulą French jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiący Francuski Kurczak Cebulowy, Chrupiący Kurczak Cebulowy, oraz Chrupiący Kurczak Cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie połącz cebulę i mąkę. Lekko zmiażdżyć rękami lub wałkiem do ciasta.
Przenieść na talerz ciasta lub papier woskowany.
Kurczaka zanurzyć w jajku; następnie zalać mieszanką cebuli.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 20 minut lub do wyczerpania soków.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.