Chrupiący imbir-wiśnia-gruszka z polewą owsianą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj imbir-wiśnia-gruszka chrupiące z płatkami owsianymi polewą spróbuj. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, gruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Imbir Jabłko Gruszka Chrupiące Pieczone Płatki Owsiane, Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel, oraz Gruszka chrupiąca z polewą Amaretti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W dużej misce, miejsce mix cookie.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości grochu.
Usuń 1 szklanka mieszaniny okruchów do małej miski; wymieszać orzechy włoskie. Odstawić na polewę. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dno naczynia.
W innej dużej misce, wrzucić gruszki, wiśnie, brązowy cukier i imbir; łyżka na skorupie.
Posypać zarezerwowaną mieszankę okruchów / orzechów owocami.
Piec 40 do 50 minut lub aż polewa jest złoty brąz i krawędzie są bąbelkowe. Fajne około 20 minut.