Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chrupiący bas w paski z zachowaną cytryną, ciecierzycą i kuskusem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 493 kalorie, 37g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek; więcej, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką, Warzywny kuskus z ciecierzycą i konserwowanymi cytrynami, oraz Cały bas w paski z cytryną i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 93°. Pat filety rybne suche i doprawić całym with 1 / 2 tsp. sól I1 / 4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Mąkę umieścić w szerokim, płytkim naczyniu i lekko pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż migotanie gorące. Ułóż rybie skórki na patelni, aby filety zmieściły się bez dotykania. Gotować bez przeszkód przez 4 minuty. Szpatułką zajrzyj pod filet, aby sprawdzić, czy skóra jest złotobrązowa i chrupiąca. Jeśli nie, gotować 1 minutę więcej. Flip filety i gotować, aż lekko złoty-brązowy i po prostu gotowane przez, dodatkowy 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przenieś do stojaka z drutu ustawionego na blasze do pieczenia i utrzymaj ciepło w piekarniku. Zmniejszyć ogień do medium, dodać nasiona kminku na patelni i gotować, mieszając, aż pachnące, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
Cukierki W Czekoladzie
5
Dodaj pomidory, 1/2 łyżeczki. sól i 3 Tbs. wody i gotować, aż staną się saucy, 3 do 4 protokół. Wymieszać w ciecierzycy i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
6
Dodaj zakonserwowaną cytrynę (lub skórkę cytrynową) i posiekaną kolendrę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zeskrobać widelec przez kuskus, aby go puch, a następnie podzielić go na 4 talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
7
Na kuskusie ułożyć rybie Skórki. Łyżka na mieszaninę ciecierzycy i udekorować harissa i rozpraszanie liści kolendry. W razie potrzeby, skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczeniana rybę przy stole. Propozycje serwowania to danie jest kompletnym posiłkiem samym w sobie, ale można zacząć od prostej sałatki.