Chrupiące ziemniaki z koprem włoskim
Chrupiące ziemniaki z koprem włoskim to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 136 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Karczochy Dla Niemowląt I Chrupiący Koper Włoski, Chrupiąca Kremowa Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, oraz Zupa z kopru włoskiego z chrupiącym boczkiem.
Instrukcje
Dokładnie opłucz koper włoski. Przyciąć i odrzucić koniec korzenia żarówki kopru włoskiego. Przyciąć łodygi z żarówki, rezerwując liście do innego zastosowania. Cienko pokroić żarówkę.
Dodaj olej do 9-calowej patelni żeliwnej. Ułóż połowę plastrów ziemniaków na patelni.
Warstwę z plastrami kopru włoskiego i pozostałymi ziemniakami.
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w temperaturze 475 przez 35 minut. Odkryć i piec 15 więcej minut lub aż warzywa są rumiane.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej. W razie potrzeby przenieś do miski do serwowania.