Chrupiące ziemniaki z koperkiem i cebulą
Chrupiące ziemniaki z koperkiem i cebulą to dodatek, który służy 6. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i cały 30 przepis ma 214 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ziemniaków desirée, oliwy z oliwek, cebuli i koperku. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Crunchy Lemon Dill Vegetable Dip, Chrupiące kanapki z łososiem z majonezem Chrzanowo-koperkowym, oraz Chrupiące Pieczone Paluszki Rybne Z Sosem Ogórkowo-Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody.
Dodać spuds, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 3 min.
Spuścić bardzo dobrze, pozostawić w durszlaku na 10 minut do wyschnięcia parą. Wymieszać z olejem, cebulą i przyprawami w dużej puszce do pieczenia.
Piekarnik rozgrzać do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 i włożyć ziemniaki. Piecz przez 30 minut, mieszając do połowy, aż złoty i chrupiący. Koperek wymieszać i wstawić do piekarnika na 5 min, następnie podawać.