Chrupiące Ziemniaki Na Patelni

Chrupiące Ziemniaki Na Patelni
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Chrupiące ziemniaki z patelni może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 124 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, olej chili, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Chrupiące Ziemniaki Na Patelni, Chrupiące Patelnie Tortellini, oraz Chrupiąca Tortilla Patelnia Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać gorący olej chili na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj ziemniaki. Mieszać w ząbki czosnku, chili w proszku, kminek, i pieprz cayenne. Gotować przez 2 do 3 protokół lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Olej ChiliOlej Chili
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn