Chrupiące Ziemniaki Na Patelni

Chrupiące Ziemniaki Na Patelni
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Chrupiące ziemniaki z patelni może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 124 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, olej chili, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Chrupiące Ziemniaki Na Patelni, Chrupiące Patelnie Tortellini, oraz Chrupiąca Tortilla Patelnia Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać gorący olej chili na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj ziemniaki. Mieszać w ząbki czosnku, chili w proszku, kminek, i pieprz cayenne. Gotować przez 2 do 3 protokół lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Olej ChiliOlej Chili
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Magazyn